NAROČILA IN POGOJI UPORABE

Splošni pogoji spletne trgovine Pametnaura.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino Pametnaura.si upravlja podjetje Andraž Istenič s.p. Kalce 38d 1370 Logatec, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Pametnaura.si, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med Trgovino Pametnaura.si in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnih mestih družbe Trgovine Pametnaura.si.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnih mestih Trgovine Pametnaura.si, Anraž Istenič s.p, Kalce 38d, 1370 LogatecMatična številka:843171000
Davčna : 14471736

VRAČILA

Kupec lahko kupljeno blago vrne po dogovoru s trgovcem v roku 7 dni od prevzema paketa ter pri upoštevanju spodaj navedenega.

Blago mora biti:

– nepoškodovano,

– ne smejo biti vidne sledi uporabe (odrgnine, pškodbe od udarca, vode, umazanije. itd.),

– v original nepoškodovani embalaži 

– priložiti mora račun ter obrazec, ki ga prejmete z artiklom,

– priloženi morajo biti vsi dodatki (polnilec, kabel, paščki, baterija) 

– s predhodnim dogovorom trgovca,

Stroški, ki nastanejo ob vračilu krije KUPEC.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, denar nakažemo na transakcijski rašun v roku 30 dni. 

KONTAKT

Andraž Istenič s.p
Kalce 38d,1370 Logatec
Email: info@pametnaura.si
Tel: 031030000 (pon-pet, od 10h-18h)